Я Глобине
сьогодні 24 жовтня
Магазин і форум
Можливо, знову загримлять гармати, І танк зімне пшеницю на лану, І буде плакать і журитись мати, Коли сини ітимуть на війну. І хтось востаннє поцілує милу, І хтось сльозу непрохану змахне, А може, дехто втратить віру й силу, Своє життя рятуючи одне. Але не я… Я квиснути не стану, Хоч як не буде боляче мені, За нашу землю, дорогу й кохану, Я рад прийнять на себе всі вогні. За тих дітей, що бігають до школи, За матерів, змарнілих у труді, За рідні наші верби довгополі, За наші дні, прекрасні й молоді. І тут ні сліз, ні відчаю не треба, І тут не треба страху і ниття - Живе лиш той, хто не живе для себе, Хто для других виборює життя. Василь Симоненко

728х90 1

5be57ef51c0ce703014227

Сінево Україна: курс на відновлення та модернізацію

01.08.2023 18:49
242
0
Сінево звітує про відновлення роботи 94% відділень лабораторної мережі у порівнянні з довоєнними показниками.
Від початку збройної агресії компанія не лише поновила діяльність лабораторних відділень в деокупованих та прифронтових населених пунктах, але й відкрила 16 нових відділень, з яких 10 пунктів мережі франчайзингу і 6 лабораторних пунктів Сінево (4 в Києві, 1 в Кременчуці і 1 у Львові).

Загалом відновлено роботу вже 95% відділень власної лабораторної мережі Сінево і 85% мережі франчайзингових пунктів. Наразі лабораторна мережа Сінево Україна налічує 329 лабораторних пунктів (352 до війни), та 7 працюючих лабораторій у Києві, Львові, Чернівцях, Вінниці, Одесі, Херсоні й Дніпрі (роботу лабораторії в Харкові призупинено з міркувань безпеки) у 137 населених пунктах (155 до початку повномасштабного вторгнення). Станом на сьогодні компанія налічує майже 1900 співробітників (близько 2700 до війни), та продовжує активно нарощувати штат.

«У першому півріччі 2023 лабораторний ринок України стабілізувався на рівні довоєнного та доковідного за загальними параметрами, їх співвідношенням і пропорціями. І це незважаючи на те, що значна кількість ключових клієнтів, жінок та дітей, виїхала за кордон, а пандемія COVID-19 офіційно завершилась, – відзначив Микола Скавронський, комерційний директор Сінево Україна. – З урахуванням того, що мережа лабораторій і відділень Сінево до повномасштабного вторгнення майже повністю покривала територію України (в лютому 2022 ми були присутні у 155 населених пунктах), подальший розвиток мережі, навіть за мирного часу, був би вже дуже обмеженим і точковим. Тому зараз ми не здійснюємо експансію на нові території, але фокусуємося на відновленні роботи зруйнованих відділень, та налагодженню діяльності лабораторних пунктів на визволених територіях, наприклад, в Харківській області та в Херсоні».

На початку повномасштабного вторгнення роботу лабораторії Сінево в Харкові було призупинено з міркувань безпеки, що значно збільшило навантаження на лабораторію компанії в Дніпрі. В результаті модернізації дніпровської лабораторії, після встановлення нової діагностичної платформи 3-в-1 Cobas Pure від Roche Diagnostics (Швейцарія), загальна пропускна здатність біо/імунохімічних аналізаторів Сінево в Дніпрі збільшилася на 20% і зараз становить 5270 тестів на годину. Це дозволяє гарантувати якісне та швидке обслуговування клієнтам зі східного та центрального регіонів країни, навіть за умов тимчасового припинення роботи лабораторії в Харкові.

Відгуки


recaptcha

Інформаційний портал "МОЄ МІСТО", м. Глобине © 2020-2024 р. Всі права захищені.

Поширення, копіювання, тиражування інформації з порталу дозволені лише за згодою адміністрації, за наявності активного посилання на портал "МОЄ МІСТО"

Сайт на 100% зверстано з повторно перероблених пікселів.

 

16+