Я Глобине
сьогодні 25 травня долар 25.14 -8.8188 євро 27.74 -18.816 рубль 0.3 0.0014
Магазин і форум
Тут може бути розміщено Ваше оголошення...

reklama uslug baner

5be57ef51c0ce703014227

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ ПОРТАЛУ "МОЄ МІСТО"

Портал "МОЄ МІСТО" розробив і публікує дану ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ порталу "МОЄ МІСТО"  (далі може бути - ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ І УМОВИ) з метою уникнення будь-яких непорозумінь і конфліктів з відвідувачами.

Зокрема, в цій ПОЛІТИЦІ КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ І УМОВАХ КОРИСТУВАННЯ порталу "МОЄ МІСТО"  роз'яснюється, які види інформації портал може збирати і зберігати. Також Портал "МОЄ МІСТО"  зазначає, як може використовуватися і надаватися ця інформація.

1. Відвідувач не може використовувати даний портал неправильно. Зокрема, відвідувач не повинен впливати і втручатися в роботу даного сайту або отримувати доступ до інформації, опублікованої на даному сайті, не через стандартний інтерфейс.

2. Відвідувач повинен використовувати даний портал виключно відповідно до норм чинного законодавства України. Якщо адміністрація порталу виявить порушення відвідувачем даної ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ І УМОВ, або запідозрить відвідувача в цьому, вона може призупинити або повністю закрити відвідувачеві доступ до порталу.

3. Портал "МОЄ МІСТО"  може в будь-який час переглянути цю ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ І УМОВИ.

4. Збір та використання персональних даних:

4.1 Персональні дані - це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

4.2 Персональні дані можуть бути отримані через різні канали зв'язку. Зокрема, через обслуговування відвідувачів сайту, письмово або по електронній формі на веб-сайті.

4.3 Відвідувачу на порталі "МОЄ МІСТО"  може бути запропоновано ввести персональні дані при наявності його згоди. Зокрема, може бути запропоновано ввести ім'я, прізвище, адресу електронної пошти, номер телефону, дату народження, стать, а також зареєструватися на сайті за допомогою соціальних мереж, таких як Twitter, Facebook, і т.д. Портал "МОЄ МІСТО"  може звертатися до відвідувача сайту з проханням про надання інших даних.

4.4 При реєстрації на Порталі "МОЄ МІСТО"  відвідувач дає згоду на обробку своїх персональних і реєстраційних даних. Якщо відвідувач приймає рішення надати свої персональні дані, він тим самим дає згоду на передачу та зберігання цих даних.

4.5 Портал "МОЄ МІСТО"  може збирати дані про відвідування сайту або з'єднання, які проходять через сайт. Дані відомості можуть містити сполуки, трафік, дату і час тривалості роботи в мережі Інтернет.

4.6 Персональні дані відвідувачів використовуються для забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України "Про захист персональних даних", "Про інформацію", "Про рекламу", "Про телекомунікації", "Про підприємництво", "Про захисту інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах ", НД ТЗІ 2.5-010-03" Вимоги до захисту інформації WEB-сторінки від несанкціонованого доступу ".

4.7 Персональні дані відвідувачів можуть зберігатися протягом 3 років після того, як суб'єкт персональних даних не є користувачем сайту Порталу "МОЄ МІСТО" .

4.8 Сервер Порталу "МОЄ МІСТО"  тимчасово реєструє  IP - адресу  комп'ютера відвідувача, а також дату доступу, файли (ім'я файлу і URL), код відповіді HTTP і веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на Портал "МОЄ МІСТО" , кількість байт, переданих в ході сесії.

4.9 При роботі Порталу "МОЄ МІСТО"  використовуються файли cookie. З їх допомогою можлива ідентифікація браузера відвідувача. У цих файлах можливе збереження налаштувань користувачів та інших відомостей. Відвідувач може налаштувати браузер таким чином, щоб відхиляти всі файли cookie або сповіщати про їх відправку.

4.10 Файли cookie використовуються, щоб зробити Портал "МОЄ МІСТО"  безпечним, захищеним і зручним. Файли cookie забезпечують підтримку функцій безпеки і їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ І УМОВ відвідувачами або пристроями. Файли cookie допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту.

4.11 За допомогою системи Google Analytics Портал "МОЄ МІСТО"  збирає статистику про відвідування Порталу "МОЄ МІСТО" , таку як відвідувані сторінки, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, домени інтернет-провайдерів і країни походження відвідувачів, а також адреси веб-сайтів, які були відвідані до та після Порталу "МОЄ МІСТО"  і т.д. Жодне з цих дій не пов'язане з відвідувачем особисто і вимірюється тільки в сукупності.

4.12 Особи віком до 16 років не мають права використовувати будь-які послуги на Порталі "МОЄ МІСТО" , зокрема реєстрацію. Портал "МОЄ МІСТО"  ніколи навмисно не буде збирати дані про неповнолітніх, не використовуватиме їх, а також не буде розголошувати їх третій стороні без відповідного дозволу. Портал "МОЄ МІСТО"  радить батькам і опікунам стежити за тим, які сайти відвідують їхні діти.

4.13. Портал "МОЄ МІСТО"  може використовувати сервіс захисту від DDOS атак Google Project Shield. Це означає, що компанія Google Inc. буде обробляти дані, зібрані в процессі роботи Project Shield відповідно до  політики конфіденційності  Goolge Inc.

5. Портал "МОЄ МІСТО"  може містити посилання на сайти, які не входять до ТОВ "Всеукраїнська медіа група". Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей.

6. Технічне оснащення сторінок Порталу "МОЄ МІСТО"  може включати в себе модулі:

- Соціальної мережі Facebook (facebook.com), управління якої відбувається з штаб-квартири компанії Facebook Inc, Facebook Corporate Office, яка знаходиться за адресою: Headquarters +1601 S. California Ave. Palo Alto, CA 94304, USA, телефон: +1 (650) 543-4800;

- Інформаційної мережі Twitter (twitter.com), управління якої здійснюється з офісу компанії Twitter, Inc., який знаходиться за адресою: тисяча триста п'ятьдесят-п'ять Market St, Suite 900 San Francisco, CA 94103, USA, телефон: +1 (415) 222-9958 ;

- Соціального форуму Youtube (youtube.com), управління яким здійснюється з офісу компанії YouTube, LLC, який знаходиться за адресою: 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA, телефон: +1 (650) 253-0000.

- Соціальної мережі Google+ (http://www.google.com/intl/ru/+/learnmore/better/), управління якої здійснюється з офісу компанії 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, телефон: +1 ( 650) 253-0000.

6.1 Ці модулі можуть бути кнопками синхронізації аккаунта на Порталі "МОЄ МІСТО" , Like, "Розповісти" або відповідно "Мені подобається". Якщо відвідувач відкривав одну з веб-сторінок, оснащену таким плагіном, його інтернет-браузер безпосередньо підключить його до серверів Facebook, Twitter, Google+ або Youtube. Плагін буде передавати на сервер дані про те, які саме веб-сторінки Порталу "МОЄ МІСТО"  відвідувач переглядав.

6.2 При використанні будь-яких функцій плагіна, ця інформація також буде синхронізована з обліковим записом користувача на Facebook, Twitter, Google+ або Youtube. Більш детальну інформацію про збір та використання даних мережами Facebook, Twitter, Google+ або Youtube, а також про права та можливості щодо захисту персональних даних в даному контексті можна знайти в розділі про конфіденційність на сайтах Facebook, Twitter, Google+ або Youtube.

6.3 Щоб уникнути зв'язку мереж Facebook, Twitter, LinkedIn, ВКонтакте, Google+ або Youtube з Порталом "МОЄ МІСТО"  і подальшого співвіднесення даної інформації з аккаунтом, відвідувач повинен вийти з облікового запису мережі перед відвідуванням Порталу "МОЄ МІСТО" .

7. Відомості про трафік, який проходить через Портал "МОЄ МІСТО" , по електронній пошті, і активність клієнтів в мережі Інтернет на Порталі "МОЄ МІСТО"  захищені відповідно до законодавства. Це означає, що Портал "МОЄ МІСТО"  і його співробітники не можуть втручатися в таємницю телекомунікацій.

8. Портал "МОЄ МІСТО"  має право надати будь-яку особисту інформацію відвідувачів Порталу "МОЄ МІСТО"  на вимогу правоохоронних органів, за рішенням / постановою суду або в рамках інших законних процедур, або на іншу вимогу згідно з чинним законодавством України.

9. Портал "МОЄ МІСТО"  не несе відповідальності за упущену вигоду або втрачений прибуток, недоотриманий дохід, втрату даних або будь-які інші збитки відвідувачів Порталу "МОЄ МІСТО" , якщо такі виникли при користуванні Порталом "МОЄ МІСТО" .

10. Портал "МОЄ МІСТО"  не гарантує і не стверджує, що використання матеріалу, який надається на Порталі "МОЄ МІСТО"  не зашкодить інтересам третіх осіб.

11. Портал "МОЄ МІСТО"  вживає заходів, щоб інформація на Порталі "МОЄ МІСТО"  була достовірною. ОднакПортал "МОЄ МІСТО"  не бере на себе відповідальність і не гарантує, що надана інформація і дані є точними, об'єктивними і актуальними на момент перегляду.

12. Авторські матеріали, які містить Портал "МОЄ МІСТО" , є точкою зору користувачів, не є нормою і не повинні так тлумачитися. Портал "МОЄ МІСТО"  не несе відповідальності за точність, об'єктивність і актуальність інформації, опублікованої на Порталі "МОЄ МІСТО" , зокрема, з посиланням на інші джерела.

13. Всі права на Портал "МОЄ МІСТО"  і його зміст належать правовласникам. Даний сайт в цілому, і окремі його елементи охороняються Законом України "Про авторське право і суміжні права", Міжнародними правовими актами та іншими актами чинного законодавства України.

14. Відвідувачі Порталу "МОЄ МІСТО"  не мають поширювати, змінювати, передавати, використовувати або використовувати повторно будь-яку інформацію з Порталу "МОЄ МІСТО"  для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу Порталу "МОЄ МІСТО" . Відвідувачі повинні дотримуватися всі авторські права та інші примітки про власність на завантажені та / або скопійовані матеріали. Скопійована інформація повинна містити активне гіперпосилання на Портал "МОЄ МІСТО" .

15. Копіювання інформації з Порталу "МОЄ МІСТО"  може бути здійснено в некомерційних цілях для розміщення на сторінках користувача, в блогах, соціальних мережах.

16. Використання відвідувачем Порталу "МОЄ МІСТО"  відбувається на власний ризик користувача. У межах, які максимально дозволяє закон, Портал "МОЄ МІСТО" , не несе відповідальності за прямі, непрямі або випадкові збитки, які коли-небудь заподіювалися, і які були викликані тим, що відвідувач мав доступ до Порталу "МОЄ МІСТО" , користувався ним або сподівався на нього, навіть якщо Портал "МОЄ МІСТО"  попереджав відвідувача про можливість таких збитків і втрат.

17. Портал "МОЄ МІСТО"  ні в якому разі не буде причетним до однієї зі сторін прямого, непрямого, навмисного або ненавмисного нанесення збитків за будь-яке використання Порталу "МОЄ МІСТО" , або на будь-якому іншому взаємопов'язаному сайті включаючи, але не обмежуючись, будь-яку втрату доходів, гудвілу, втрату програм або інших даних в системі обробки інформації користувача, навіть якщо Портал "МОЄ МІСТО"  було швидко проінформований про можливість таких збитків.

18. При роботі з Порталом "МОЄ МІСТО"  відвідувачеві не надаються права на інтелектуальну власність ні на один сайт, ні на його утримання або на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів Порталу "МОЄ МІСТО" .

19. Якщо Ви відвідали цей портал, Ви автоматично погоджуєтеся з цією ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА УМОВАМИ. Якщо Ви не згодні з даною ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА УМОВАМИ, Ви повинні покинути наш Портал "МОЄ МІСТО" .

Редакція від 01.01.2020 року


recaptcha

Інформаційний портал "МОЄ МІСТО", м. Глобине © 2020 р. Всі права захищені.

Поширення, копіювання, тиражування інформації з порталу дозволені лише за згодою адміністрації, за наявності активного посилання на портал "МОЄ МІСТО"

Сайт на 100% зверстано з повторно перероблених пікселів.

 

16+

21d764a001d84beb9a5a3a6acf69576e

Топ Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів Website monitoring service Host-tracker.com