Я Глобине
сьогодні 28 березня долар 25.14 -8.8188 євро 27.74 -18.816 рубль 0.3 0.0014
Магазин і форум
Увага! З 28 березня посилюється карантинний режим в місті! В обов’язковому порядку маски мають бути як на працівниках торгівлі, аптечної мережі, транспорту, так і на відвідувачах.

reklama uslug baner

5be57ef51c0ce703014227

Я, Реєструючись в базі даних порталу "МОЄ МІСТО", даю згоду, на обробку (а саме: збір, накопичення, систематизацію, зберігання, уточнення, використання, поширення, знеособлення, блокування, знищення) моїх персональних даних.

Надаючи дані згоду, я підтверджую, що беру на себе відповідальність за точність і достовірність даних щодо моєї особи, зазначених при реєстрації, їх своєчасне оновлення, а також зобов'язуюся дотримуватися і виконувати законодавство України в сфері захисту персональних даних. 

Мої права як суб'єкта персональних даних зазначені в статті 8 Закону України "Про захист персональних даних".

Зміст моїх прав як суб'єкта персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних" мені відомий і зрозумілий.


recaptcha

Інформаційний портал "МОЄ МІСТО", м. Глобине © 2020 р. Всі права захищені.

Поширення, копіювання, тиражування інформації з порталу дозволені лише за згодою адміністрації, за наявності активного посилання на портал "МОЄ МІСТО"

Сайт на 100% зверстано з повторно перероблених пікселів.

 

16+

21d764a001d84beb9a5a3a6acf69576e

Топ Україна, Рейтинг та каталог українських веб-сайтів Website monitoring service Host-tracker.com