Я Глобине
сьогодні 27 жовтня
Магазин і форум
Можливо, знову загримлять гармати, І танк зімне пшеницю на лану, І буде плакать і журитись мати, Коли сини ітимуть на війну. І хтось востаннє поцілує милу, І хтось сльозу непрохану змахне, А може, дехто втратить віру й силу, Своє життя рятуючи одне. Але не я… Я квиснути не стану, Хоч як не буде боляче мені, За нашу землю, дорогу й кохану, Я рад прийнять на себе всі вогні. За тих дітей, що бігають до школи, За матерів, змарнілих у труді, За рідні наші верби довгополі, За наші дні, прекрасні й молоді. І тут ні сліз, ні відчаю не треба, І тут не треба страху і ниття - Живе лиш той, хто не живе для себе, Хто для других виборює життя. Василь Симоненко

728х90 1

5be57ef51c0ce703014227

РАДА ПРИЙНЯЛА ЗАКОН ПРО ШТРАФИ ЗА НЕНОСІННЯ МАСКИ У ГРОМАДСЬКОМУ МІСЦІ

09.11.2020 11:59
957
0

За перебування у громадському місці без маски можна отримати штраф від 170 до 255 грн

6 листопада Верховна Рада проголосувала за проект рішення «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)». За законопроєкт № 3891 проголосувало 262 народних депутати.

Нардеп Олексій Мовчан, що представляє в Раді наш округ не приймав участі в голосуванні (відсутній).

У тесті документу йдеться:

«Перебування в громадських будинках, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно, — тягне за собою накладення штрафу від десяти до п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.»

Тобто штрафуватимуть за перебування без маски у будь-якій будівлі, споруді, яка доступна або відкрита для населення. Розмір штрафу від 170 до 255 гривень. За перебування без маски на вулиці, не штрафуватимуть.

Відгуки


recaptcha

Інформаційний портал "МОЄ МІСТО", м. Глобине © 2020-2024 р. Всі права захищені.

Поширення, копіювання, тиражування інформації з порталу дозволені лише за згодою адміністрації, за наявності активного посилання на портал "МОЄ МІСТО"

Сайт на 100% зверстано з повторно перероблених пікселів.

 

16+