Я Глобине
сьогодні 26 квітня
Магазин і форум
Можливо, знову загримлять гармати, І танк зімне пшеницю на лану, І буде плакать і журитись мати, Коли сини ітимуть на війну. І хтось востаннє поцілує милу, І хтось сльозу непрохану змахне, А може, дехто втратить віру й силу, Своє життя рятуючи одне. Але не я… Я квиснути не стану, Хоч як не буде боляче мені, За нашу землю, дорогу й кохану, Я рад прийнять на себе всі вогні. За тих дітей, що бігають до школи, За матерів, змарнілих у труді, За рідні наші верби довгополі, За наші дні, прекрасні й молоді. І тут ні сліз, ні відчаю не треба, І тут не треба страху і ниття - Живе лиш той, хто не живе для себе, Хто для других виборює життя. Василь Симоненко

728х90 1

5be57ef51c0ce703014227

Патріотичне навчання для школярів: як долучитися учням шкіл Глобинської громади

17.02.2021 11:52
754
0

Глобинські школярі мають нагоду стати «агентами змін» і втілити у життя свою мрію та реалізувати власний проєкт.

Учні можуть долучитися до всеукраїнського освітнього проєкту для підлітків, який заохочує до саморозвитку, відповідального громадянства, проактивної участі та розвитку місцевих громад.

Про це повідомили у спільноті «Обласний молодіжний центр. Полтава».

Зокрема запрошують учнів 8-10 класів з усієї України взяти участь у 9-й Школі з громадянської та волонтерської участі й патріотичного виховання «Агенти змін» 2021.

У цьогорічному наборі візьмуть участь 125 дітей з усієї України, які протягом 10 місяців з допомогою кваліфікованих тренерів школи, менторів та запрошених лекторів зможуть втілити у життя свою мрію та реалізувати власний проєкт.

Цей проєкт для тих, хто мріє втілювати круті проєкти у підлітковому віці та знайти нових друзів з усієї України.

Для участі у відбірковому турі учасникам необхідно:

1. Заповнити анкету.

2. Прочитати текст про щастя та переглянути відео-виступ на TEDX.

3. Написати есе на 400-500 слів на тему: «Чи існує рецепт щастя у мінливому світі?» та надіслати на електронну адресу Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра..

Анкета, матеріали та шаблон для написання есе доступні за посиланням.

Кінцевий термін для подачі заявок 20 лютого (23:59).

Результати відбору будуть відомі не раніше 15 березня 2021 року.

В умовах пандемії частина занять школи “Агенти змін” буде проведена онлайн. Участь у школі «Агенти змін» безкоштовна. Під час очного навчання всі учасники забезпечуються харчуванням, житлом, роздатковими матеріалами за рахунок НЦ «МАНУ».

Детальніше про проєкт та умови участі на сайті.

Проєкт реалізується НЦ «Мала академія наук України» спільно з Молодіжною ініціативою «Серце в долоньках», Благодійною фундацією «Агенти змін» та Центром політичних студій та аналітики «Ейдос».

Відгуки


recaptcha

Інформаційний портал "МОЄ МІСТО", м. Глобине © 2020-2024 р. Всі права захищені.

Поширення, копіювання, тиражування інформації з порталу дозволені лише за згодою адміністрації, за наявності активного посилання на портал "МОЄ МІСТО"

Сайт на 100% зверстано з повторно перероблених пікселів.

 

16+