Я Глобине
сьогодні 26 квітня
Магазин і форум
Можливо, знову загримлять гармати, І танк зімне пшеницю на лану, І буде плакать і журитись мати, Коли сини ітимуть на війну. І хтось востаннє поцілує милу, І хтось сльозу непрохану змахне, А може, дехто втратить віру й силу, Своє життя рятуючи одне. Але не я… Я квиснути не стану, Хоч як не буде боляче мені, За нашу землю, дорогу й кохану, Я рад прийнять на себе всі вогні. За тих дітей, що бігають до школи, За матерів, змарнілих у труді, За рідні наші верби довгополі, За наші дні, прекрасні й молоді. І тут ні сліз, ні відчаю не треба, І тут не треба страху і ниття - Живе лиш той, хто не живе для себе, Хто для других виборює життя. Василь Симоненко

728х90 1

5be57ef51c0ce703014227

На сайті Президента з’явилась петиція щодо скасування оплати за транспортування газу

06.01.2021 10:53
8445
14

На сайті Президента збирають підписи для розгляду петиції щодо скасування за доставку та за транспортування газу №22/110110-еп.

“Люди в приватних будинках самі собі газ до хати вели і ще повинні платити? Газові служби самі повинні надавати послуги і благати людей купувати у них ці послуги… Хто поверне кошти людей, які кілометри труби вели до оселі? На наш погляд уряд умисно обкрадає людей цими примусовими оплатами…Тому Ми вимагаємо від Вас як Гаранта скасувати оплату за доставку та за транспортування газу”, – йдеться у тексті петиції.

Петиція, поки що, набрала лише 933 голосів, з потрібних 25000 для розгляду.

Глобинці, потрібно підтримати! Переходимо за посиланням, авторизуємось і підтримуємо петицію!

Відгуки

0
Лілія 06 січня 2021
Я категорично проти обкрадання народу.І вважаю що треба це негайно припинити й повернути людям награбовані кошти.
Цитувати | Повідомити модератору
0
Игорь Александрович 07 січня 2021
Скасувати .
Цитувати | Повідомити модератору
0
Сергей 09 січня 2021
Цена на газ и так велика и она позволяет содержать газопроводную систему. Нужно просто уменьшить зарплату топ-менеджеров.
Цитувати | Повідомити модератору
0
Олена Руденко 17 січня 2021
Это вообще несправедливо,кто придумал сни[censored] с людей оплату за транспортировку газа?Транспортировка должна быть уже заложена в стоимость газа.Так и было!!Вы что скоро будем платить за воздух.
Цитувати | Повідомити модератору

recaptcha

Інформаційний портал "МОЄ МІСТО", м. Глобине © 2020-2024 р. Всі права захищені.

Поширення, копіювання, тиражування інформації з порталу дозволені лише за згодою адміністрації, за наявності активного посилання на портал "МОЄ МІСТО"

Сайт на 100% зверстано з повторно перероблених пікселів.

 

16+