Я Глобине
сьогодні 24 жовтня
Магазин і форум
Можливо, знову загримлять гармати, І танк зімне пшеницю на лану, І буде плакать і журитись мати, Коли сини ітимуть на війну. І хтось востаннє поцілує милу, І хтось сльозу непрохану змахне, А може, дехто втратить віру й силу, Своє життя рятуючи одне. Але не я… Я квиснути не стану, Хоч як не буде боляче мені, За нашу землю, дорогу й кохану, Я рад прийнять на себе всі вогні. За тих дітей, що бігають до школи, За матерів, змарнілих у труді, За рідні наші верби довгополі, За наші дні, прекрасні й молоді. І тут ні сліз, ні відчаю не треба, І тут не треба страху і ниття - Живе лиш той, хто не живе для себе, Хто для других виборює життя. Василь Симоненко

728х90 1

5be57ef51c0ce703014227

Таємний Санта - як глобинці можуть долучитися до благодійної акції

18.11.2020 11:46
846
0
Акцію влаштовує спільнота «Молодь за мир» (Джерело – livejournal.com)

В Україні стартувала благодійна різдвяна акція у межах якої можна стати Таємним Сантою і долучитися до створення свята для незахищених людей.

Щорічно спільнота «Молодь за мир» влаштовує акцію «Таємний Санта». Завдяки якій ви можете зробити подарунок для того, хто не має змоги його отримати. Також ви можете оплатити святковий обід чи продуктовий набір на Різдво для незахищених людей. Такими людьми можуть бути: бездомний чоловік чи жінка, бабусі та дідусі з будинків для літніх, молоді люди з інвалідністю з будинків для літніх, діти з дитячих будинків сімейного типу, з дитячих центрів або прийомних сімей, діти-біженці, багатодітні ромські сім'ї.

Щоб стати Таємним Сантою вам потрібно:

 - зареєструватися за посиланням;
 - на пошту вам надішлють інформацію про людину, якій треба зробити подарунок, або оплатити святковий обід чи продуктовий набір.
 - далі ви маєте відправити подарунок спільноті «Новою Поштою». Контакти та дати будуть у листі.
 - під час різдвяних свят спільнота передасть його адресатові.


Наразі організатори ще не знають, як виглядатимуть різдвяні обіди, адже це залежатиме від карантинних правил. Але точно щось буде.

Джерело: ЗМІСТ

Відгуки


recaptcha

Інформаційний портал "МОЄ МІСТО", м. Глобине © 2020-2024 р. Всі права захищені.

Поширення, копіювання, тиражування інформації з порталу дозволені лише за згодою адміністрації, за наявності активного посилання на портал "МОЄ МІСТО"

Сайт на 100% зверстано з повторно перероблених пікселів.

 

16+