Я Глобине
сьогодні 21 травня
Магазин і форум
Можливо, знову загримлять гармати, І танк зімне пшеницю на лану, І буде плакать і журитись мати, Коли сини ітимуть на війну. І хтось востаннє поцілує милу, І хтось сльозу непрохану змахне, А може, дехто втратить віру й силу, Своє життя рятуючи одне. Але не я… Я квиснути не стану, Хоч як не буде боляче мені, За нашу землю, дорогу й кохану, Я рад прийнять на себе всі вогні. За тих дітей, що бігають до школи, За матерів, змарнілих у труді, За рідні наші верби довгополі, За наші дні, прекрасні й молоді. І тут ні сліз, ні відчаю не треба, І тут не треба страху і ниття - Живе лиш той, хто не живе для себе, Хто для других виборює життя. Василь Симоненко

728х90 1

5be57ef51c0ce703014227

Я, Реєструючись в базі даних порталу "МОЄ МІСТО", даю згоду, на обробку (а саме: збір, накопичення, систематизацію, зберігання, уточнення, використання, поширення, знеособлення, блокування, знищення) моїх персональних даних.

Надаючи дані згоду, я підтверджую, що беру на себе відповідальність за точність і достовірність даних щодо моєї особи, зазначених при реєстрації, їх своєчасне оновлення, а також зобов'язуюся дотримуватися і виконувати законодавство України в сфері захисту персональних даних. 

Мої права як суб'єкта персональних даних зазначені в статті 8 Закону України "Про захист персональних даних".

Зміст моїх прав як суб'єкта персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних" мені відомий і зрозумілий.


recaptcha

Інформаційний портал "МОЄ МІСТО", м. Глобине © 2020-2024 р. Всі права захищені.

Поширення, копіювання, тиражування інформації з порталу дозволені лише за згодою адміністрації, за наявності активного посилання на портал "МОЄ МІСТО"

Сайт на 100% зверстано з повторно перероблених пікселів.

 

16+