Я Глобине
сьогодні 01 травня
Магазин і форум
Можливо, знову загримлять гармати, І танк зімне пшеницю на лану, І буде плакать і журитись мати, Коли сини ітимуть на війну. І хтось востаннє поцілує милу, І хтось сльозу непрохану змахне, А може, дехто втратить віру й силу, Своє життя рятуючи одне. Але не я… Я квиснути не стану, Хоч як не буде боляче мені, За нашу землю, дорогу й кохану, Я рад прийнять на себе всі вогні. За тих дітей, що бігають до школи, За матерів, змарнілих у труді, За рідні наші верби довгополі, За наші дні, прекрасні й молоді. І тут ні сліз, ні відчаю не треба, І тут не треба страху і ниття - Живе лиш той, хто не живе для себе, Хто для других виборює життя. Василь Симоненко

728х90 1

5be57ef51c0ce703014227

Глобинці зможуть переказувати кошти через соцмережу

03.11.2021 11:22
630
0

Компанія Mastercard створила застосунок “Жабка”, завдяки якому користувачі зможуть переказувати гроші в соцмережах. Це перший універсальний платіжний сервіс для фізичних осіб і бізнесу в Україні. “Жабка” дає змогу підприємцям перетворити смартфон на віртуальний POS-термінал та формувати рахунки за купівлі в будь-якій соцмережі та месенджері.

Застосунок “Жабка” дозволить безпечно оплачувати товари й послуги, не покидаючи чату в будь-якій соціальній мережі чи месенджері. Бізнеси також зможуть за його допомогою приймати платежі та надсилати квитанції про оплату.

Сервісом можна скористатися у Viber, Telegram, WhatsApp, Facebook, YouTube, Instagram Direct, LinkedIn та інших соціальних мережах.

Також зараз компанія розробляє можливість генерувати запити для колективних переказів у групових чатах.

Перекази коштів можна здійснювати безпосередньо в чатах будь-яких соціальних мереж через спеціальну клавіатуру “Жабка”. Щоб активувати клавіатуру в соціальних мережах “Жабка”, спочатку потрібно дозволити програмі використання клавіатури в налаштуваннях смартфона.

Для використання сервісу підприємцям необхідно:

– встановити мобільний застосунок на свій смартфон;
– вказати дані компанії: назву магазину, ІПН чи код ЄДРПОУ, IBAN для зарахування коштів;
– для формування рахунку перемикнутися на клавіатуру “Жабка”, ввести суму покупки та підтвердити операцію. Сервіс автоматично сформує посилання на оплату;
– для оплати клієнту не потрібно встановлювати застосунок, а просто розрахуватися з допомогою Apple Pay, Google Pay або ж ввести номер банківської картки вручну.

Для переказу з карти на карту звичайним користувачам необхідно перемкнутися на клавіатуру “Жабка” в месенджері, ввести суму та підтвердити відправлення, вибравши в Apple Pay або Google Pay необхідну картку Mastercard.

Для отримання переказу потрібно відкрити посилання та обрати картку для зарахування коштів з Apple Pay або Google Pay або ввести номер вручну. Комісія за переказ складає 3 грн.

Джерело: Mastercard

Відгуки


recaptcha

Інформаційний портал "МОЄ МІСТО", м. Глобине © 2020-2024 р. Всі права захищені.

Поширення, копіювання, тиражування інформації з порталу дозволені лише за згодою адміністрації, за наявності активного посилання на портал "МОЄ МІСТО"

Сайт на 100% зверстано з повторно перероблених пікселів.

 

16+