Я Глобине
сьогодні 28 квітня
Магазин і форум
Можливо, знову загримлять гармати, І танк зімне пшеницю на лану, І буде плакать і журитись мати, Коли сини ітимуть на війну. І хтось востаннє поцілує милу, І хтось сльозу непрохану змахне, А може, дехто втратить віру й силу, Своє життя рятуючи одне. Але не я… Я квиснути не стану, Хоч як не буде боляче мені, За нашу землю, дорогу й кохану, Я рад прийнять на себе всі вогні. За тих дітей, що бігають до школи, За матерів, змарнілих у труді, За рідні наші верби довгополі, За наші дні, прекрасні й молоді. І тут ні сліз, ні відчаю не треба, І тут не треба страху і ниття - Живе лиш той, хто не живе для себе, Хто для других виборює життя. Василь Симоненко

728х90 1

5be57ef51c0ce703014227

Epic Games Store роздає глобинським геймерам Elite Dangerous безкоштовно й назавжди

20.11.2020 13:13
1115
0
Elite Dangerous / Скріншот

У сервісі Epic Games Store підійшла черга наступної безкоштовної роздачі ігор.

Родзинкою на цьому тижні став легендарний космічний симулятор Elite Dangerous. Додаткової презентації цей шедевр не потребує.

Існує думка, що про цю гру цікавіше читати, ніж грати. Однак армія відданих фанатів, яка налічує сотні тисяч людей, з такою заявою не погодиться. Більш ніж гідний подарунок.

Щоб безкоштовно додати в свою бібліотеку космосим Elite Dangerous, досить пройти за цим посиланням і натиснути кнопку "Отримати". Роздача завершиться вже 4 грудня, тому поспішайте. :)

Джерело: 24 канал

Відгуки


recaptcha

Інформаційний портал "МОЄ МІСТО", м. Глобине © 2020-2024 р. Всі права захищені.

Поширення, копіювання, тиражування інформації з порталу дозволені лише за згодою адміністрації, за наявності активного посилання на портал "МОЄ МІСТО"

Сайт на 100% зверстано з повторно перероблених пікселів.

 

16+