Я Глобине
сьогодні 25 квітня
Магазин і форум
Можливо, знову загримлять гармати, І танк зімне пшеницю на лану, І буде плакать і журитись мати, Коли сини ітимуть на війну. І хтось востаннє поцілує милу, І хтось сльозу непрохану змахне, А може, дехто втратить віру й силу, Своє життя рятуючи одне. Але не я… Я квиснути не стану, Хоч як не буде боляче мені, За нашу землю, дорогу й кохану, Я рад прийнять на себе всі вогні. За тих дітей, що бігають до школи, За матерів, змарнілих у труді, За рідні наші верби довгополі, За наші дні, прекрасні й молоді. І тут ні сліз, ні відчаю не треба, І тут не треба страху і ниття - Живе лиш той, хто не живе для себе, Хто для других виборює життя. Василь Симоненко

728х90 1

5be57ef51c0ce703014227

ОФОРМИТИ БІОМЕТРИЧНІ ДОКУМЕНТИ ГЛОБИНЦЯМ МОЖНА БЕЗ ЧЕРГ: ПРАЦЮЄ ЗАПИС ЧЕРЕЗ VIBER ТА TELEGRAM

11.11.2020 12:22
961
0

Якщо запланували оформити ID-картку або паспорт громадянина України для виїзду за кордон, то це можна зробити без черг

Отже, для зручності рекомендуємо обрати для себе один зі способів запису в електронну чергу.

По-перше, записатися можна на зручну дату та час, навіть не виходячи з дому — через онлайн-сервіс «Електронна черга» на сайті Державної міграційної служби України за посиланням або за допомогою чат-бота ДМС у Viber/Telegram за посиланням.

По-друге, безпосередньо в територіальному підрозділі міграційної служби:

у поточну чергу «сьогодні на сьогодні» (талон видається без визначеного часу, але з гарантованим прийомом у день звернення) або наперед із зазначенням обраного часу.

По-третє, для кожного способу запису (онлайн або в підрозділі) система бронює приблизно по 1/3 місць. Такий квотний розподіл враховує інтереси тих відвідувачів, які з різних причин не можуть скористатися е-сервісом або хочуть оформити документ у день звернення — місця є.

Якщо в територіальному підрозділі міграційної служби термінал для роботи з електронною чергою ще не встановлено, то попередній запис здійснюється через онлайн-сервіс на сайті ДМС, а решта місць резервується для прийому відвідувачів у порядку «живої черги».

Вкотре, просимо громадян під час відвідування підрозділів служби дотримуватись рекомендацій МОЗ України.

Виникли питання — звертайтеся на номер телефону «гарячої лінії» (0532) 60-89-69 або у Facebook УДМС України в Полтавській області.

Відгуки


recaptcha

Інформаційний портал "МОЄ МІСТО", м. Глобине © 2020-2024 р. Всі права захищені.

Поширення, копіювання, тиражування інформації з порталу дозволені лише за згодою адміністрації, за наявності активного посилання на портал "МОЄ МІСТО"

Сайт на 100% зверстано з повторно перероблених пікселів.

 

16+