Я Глобине
сьогодні 23 жовтня
Магазин і форум
Можливо, знову загримлять гармати, І танк зімне пшеницю на лану, І буде плакать і журитись мати, Коли сини ітимуть на війну. І хтось востаннє поцілує милу, І хтось сльозу непрохану змахне, А може, дехто втратить віру й силу, Своє життя рятуючи одне. Але не я… Я квиснути не стану, Хоч як не буде боляче мені, За нашу землю, дорогу й кохану, Я рад прийнять на себе всі вогні. За тих дітей, що бігають до школи, За матерів, змарнілих у труді, За рідні наші верби довгополі, За наші дні, прекрасні й молоді. І тут ні сліз, ні відчаю не треба, І тут не треба страху і ниття - Живе лиш той, хто не живе для себе, Хто для других виборює життя. Василь Симоненко

728х90 1

5be57ef51c0ce703014227

Сінево – лабораторний партнер НІССХ ім. М.М. Амосова

22.08.2023 17:27
225
0

Європейська мережа медичних лабораторій Сінево Україна та Національний інститут серцево-судинної хірургії імені М.М. Амосова підписали меморандум про співпрацю та надання компанії статусу «Сінево – лабораторний партнер НІССХ ім. М.М. Амосова».

Новий виток кооперації, яка триває четвертий рік поспіль, спрямований на допомогу пацієнтам НІССХ ім. М.М. Амосова, які готуються до трансплантації серця, чи проходять реабілітацію після операції. В межах співпраці Сінево надасть 500 спеціалізованих досліджень для пацієнтів та донорів.

Метою спільного проєкту є не лише традиційна благодійна колаборація, спрямована на порятунок українських сердець, але й підвищення обізнаності населення щодо ризиків, які несуть серцево-судинні захворювання (ССЗ), сучасних можливостей їх ранньої діагностики та профілактики. Адже лише в Україні незмінні «супутники» цивілізації, ССЗ, забирають життя більше ніж 400 тисяч осіб щорічно. Найчастіше українці страждають від інсультів та інфарктів міокарда, а це саме ті захворювання, яким можна і треба запобігати. Тим, чия єдина надія – отримання нового серця, надасть підтримку потужна трансплантаційна команда інституту і лабораторний партнер – Сінево.

«Інфаркт молодшає щороку, а ми – ні. Звичайно, наздогнати та зупинити цей процес нам не під силу, але сформувати культуру піклування про власне здоров’я, підвищити обізнаність українців про сучасні можливості лабораторної діагностики і профілактики – задача, яку ми можемо і плануємо вирішити в межах нового проєкту спільно з НІССХ ім. М.М. Амосова», – відзначив Микола Скавронський, комерційний директор Сінево Україна.

«Вчасна та якісна клінічно-лабораторна діагностика – це половина успіху під час лікування, – констатував академік Василь Лазоришинець, директор Національного Інституту серцево-судинної хірургії імені М.М. Амосова. – Ми щиро вдячні нашому незмінному лабораторному партнеру Сінево Україна за надану можливість безкоштовної діагностики, зокрема для пацієнтів, які перебувають у листі очікування на трансплантацію. Впевнений, що наша плідна співпраця допоможе врятувати ще не одне життя».

Сінево та Національний інститут серцево-судинної хірургії ім. М.М. Амосова співпрацюють не вперше, раніше була реалізована низка ініціатив, серед яких національний благодійний проєкт, спрямований на порятунок дітей із вродженими вадами серця. За понад три роки співпраці Сінево і фахівцям НІССХ ім. М.М. Амосова вдалося врятувати життя більше ніж 33 дітям, завдяки придбання медикаментів і препаратів, необхідних для проведення хірургічних втручань.
Окрім спільного з НІССХ ім. М.М. Амосова проєкту, Сінево реалізує ще низку соціально значимих ініціатив. Так у 2022-2023 роках компанією було перераховано 3 млн грн на офіційний рахунок ЗСУ, 1 млн грн до благодійного фонду Сергія Притули «На помсту», сформовано та доставлено на схід 4 вантажівки гуманітарної допомоги, передано на потреби медичних закладів засоби індивідуального захисту, медикаменти та реагенти на суму понад 2 млн грн, забезпечено процес тестування на COVID-19 офіцерів Сил ТрО ЗСУ, які брали участь у «Вишколі капітанів», надано доступ до безоплатних аналізів бійцям Сил ТрО ЗСУ, та загалом виконано безкоштовних лабораторних досліджень для українців в рамках різних проєктів і ініціатив на суму понад 7 млн грн.

Відгуки


recaptcha

Інформаційний портал "МОЄ МІСТО", м. Глобине © 2020-2024 р. Всі права захищені.

Поширення, копіювання, тиражування інформації з порталу дозволені лише за згодою адміністрації, за наявності активного посилання на портал "МОЄ МІСТО"

Сайт на 100% зверстано з повторно перероблених пікселів.

 

16+