Я Глобине
сьогодні 21 травня
Магазин і форум
Можливо, знову загримлять гармати, І танк зімне пшеницю на лану, І буде плакать і журитись мати, Коли сини ітимуть на війну. І хтось востаннє поцілує милу, І хтось сльозу непрохану змахне, А може, дехто втратить віру й силу, Своє життя рятуючи одне. Але не я… Я квиснути не стану, Хоч як не буде боляче мені, За нашу землю, дорогу й кохану, Я рад прийнять на себе всі вогні. За тих дітей, що бігають до школи, За матерів, змарнілих у труді, За рідні наші верби довгополі, За наші дні, прекрасні й молоді. І тут ні сліз, ні відчаю не треба, І тут не треба страху і ниття - Живе лиш той, хто не живе для себе, Хто для других виборює життя. Василь Симоненко

728х90 1

5be57ef51c0ce703014227

  • Сторінка:
  • 1

ТЕМА: Як із березового соку зробити смакоту

Як із березового соку зробити смакоту #870


До складу березового соку входять поживні речовини, корисні для організму людини.

Такі елементи як кальцій, залізо, глюкоза, дубильні речовини й органічні кислоти допомагають боротися з авітамінозом, покращують імунітет. Також березовий сік позитивно впливає на стан шкіри й волосся.

Краще вживати свіжий напій, але в необробленому вигляді березовий сік можна зберігати не більш ніж 5 днів у прохолоді.

Щоб смакувати соком увесь рік, його можна законсервувати на зиму в домашніх умовах.

Березовий сік з лимоном.
Інгредієнти:

– 3 л березового соку;

– 1 лимон;

– 150-200 г цукру.

Спосіб приготування:

Сік у каструлі доведіть до 90°C, але не дайте йому закипіти, інакше всі корисні речовини випаруються. Наріжте лимон кружальцями й покладіть на дно банки. Зніміть піну. Коли рідина дійде до кипіння – додайте цукор. Помішайте рідину до повного розчинення цукру. Залийте в простерилізовані банки й щільно закрийте.

Березовий сік зі смородиною.

Інгредієнти:

– 3 л березового соку;

– 15 г лимонної кислоти;

– 10 гілочок смородини;

– 100-200 г цукру

Спосіб приготування:

Сік поставте на вогонь і доведіть до 90°C. Зніміть піну й додайте цукор і лимонну кислоту. Добре розмішайте напій. Гілочки смородини вимийте й наріжте так, щоб вони помістилися в банку. Розлийте сік у банки, щільна закрийте кришки й загорніть банки в ковдру.

Березовий сік “Ліптон”.
Інгредієнти:

– 3 л березового соку;

– 100-200 г цукру;

– 15 г лимонної кислоти;

– 100 г сушених яблук;

– 1 лимон.

Спосіб приготування:

Сік поставте на вогонь і доведіть до 90°C. Додайте цукор, лимонну кислоту й сушені яблука. Залийте в стерильні банки, додайте 4 кружальці лимону щільно закрийте кришками.

Будь ласка Війдіть або Реєстрація, щоб приєднатись до обговорення.

Последнее редактирование: від Ігор.
  • Сторінка:
  • 1

Інформаційний портал "МОЄ МІСТО", м. Глобине © 2020-2024 р. Всі права захищені.

Поширення, копіювання, тиражування інформації з порталу дозволені лише за згодою адміністрації, за наявності активного посилання на портал "МОЄ МІСТО"

Сайт на 100% зверстано з повторно перероблених пікселів.

 

 

16+
За підтримки NIC.UA