Я Глобине
сьогодні 16 квітня
Магазин і форум
Можливо, знову загримлять гармати, І танк зімне пшеницю на лану, І буде плакать і журитись мати, Коли сини ітимуть на війну. І хтось востаннє поцілує милу, І хтось сльозу непрохану змахне, А може, дехто втратить віру й силу, Своє життя рятуючи одне. Але не я… Я квиснути не стану, Хоч як не буде боляче мені, За нашу землю, дорогу й кохану, Я рад прийнять на себе всі вогні. За тих дітей, що бігають до школи, За матерів, змарнілих у труді, За рідні наші верби довгополі, За наші дні, прекрасні й молоді. І тут ні сліз, ні відчаю не треба, І тут не треба страху і ниття - Живе лиш той, хто не живе для себе, Хто для других виборює життя. Василь Симоненко

728х90 1

5be57ef51c0ce703014227

  • Сторінка:
  • 1

ТЕМА: Як Ви можете допомогти порталу МОЄ МІСТО?

Як Ви можете допомогти порталу МОЄ МІСТО? #51

В разі якщо Вам сподобався наш портал, і Ви маєте бажання допомогти адміністрації ресурсу, ми будемо безмежно вдячні кожному користувачу за допомогу.

Як Ви можете допомогти порталу?

а) Ви можете розмістити в улюбленій соціальній мережі посилання на портал МОЄ МІСТО (в групах, на стіні, в переписці з друзями, і т.д.). Ще краще - якщо ви поширите в соціальній мережі посилання на статтю, яка вам стала корисною чи сподобалась.
б) Ви можете розповісти про портал міста своїм друзям, колегам, просто знайомим., Чим більше відвідувачів буде на порталі - тим більше корисної інформації про наше місто на ньому зявиться..
в) Звичайно ж на порталі ви можете розмістити інформацію про Ваше підприємство, магазин, школу...Можете розмістити своє резюме чи вакансію. Опублікувати своє оголошення, чи анонс події... Додати цікаву новину, чи знайти співрозмовників на форумі за Вашими інтересами чи хобі.
г) Якщо ви Адміністратор глобинського сайту, будемо вдячні за додану кнопку банер на Вашому сайті. Для цього вставте в відповіне місце нижченаведений код:

<p class="buttond" style="text-align:center;"><a href=" hlobyne.info/ " target="_blank" style="cursor: pointer; font-size:14px; text-decoration: none; padding:10px 20px; color:#030c12; background-color:#fafafa; border-radius:5px; border: 3px solid #2398eb;">МОЄ МІСТО</a></p>

Ми зобовязуємось встановити зворотню ссилку.

д) Ну і саме головне! Станьте активним користувачем порталу МОЄ МІСТО, додайте наш ресурс в закладки свого браузера - а ми в свою чергу зробимо все для того, щоб не розчарувати Вас, щоб портал був цікавим і інформативним.

Зробимо наш ресурс найкращим!

Будь ласка Війдіть або Реєстрація, щоб приєднатись до обговорення.

  • Сторінка:
  • 1

Інформаційний портал "МОЄ МІСТО", м. Глобине © 2020-2024 р. Всі права захищені.

Поширення, копіювання, тиражування інформації з порталу дозволені лише за згодою адміністрації, за наявності активного посилання на портал "МОЄ МІСТО"

Сайт на 100% зверстано з повторно перероблених пікселів.

 

16+