Я Глобине
сьогодні 28 березня
Магазин і форум
Можливо, знову загримлять гармати, І танк зімне пшеницю на лану, І буде плакать і журитись мати, Коли сини ітимуть на війну. І хтось востаннє поцілує милу, І хтось сльозу непрохану змахне, А може, дехто втратить віру й силу, Своє життя рятуючи одне. Але не я… Я квиснути не стану, Хоч як не буде боляче мені, За нашу землю, дорогу й кохану, Я рад прийнять на себе всі вогні. За тих дітей, що бігають до школи, За матерів, змарнілих у труді, За рідні наші верби довгополі, За наші дні, прекрасні й молоді. І тут ні сліз, ні відчаю не треба, І тут не треба страху і ниття - Живе лиш той, хто не живе для себе, Хто для других виборює життя. Василь Симоненко

728х90 1

5be57ef51c0ce703014227

Оформлення субсидії онлайн: покрокова інструкція для глобинців

13.01.2021 15:01
906
0

Наразі в Україні житлову субсидію отримує понад 3,1 млн домогосподарств, при цьому середній розмір нарахувань їм за місяць становить близько 1633 грн. Сьогодні оформити субсидію можна через мережу Інтернет.

Тож щоб оформити субсидію не виходячи з дому потрібно перш за все потрібно зайти на сайт Міністерства соціальної політики України за посиланням.

1. Потім знайти на цьому сайті рубрику «Е-Сервіси».

2. У рубриці «Е-Сервіси» обирати розділ «Субсидії».

3. Користувача автоматично переводить на сайт, де заявнику пропонується обрати один з варіантів реєстрації/входу.

     

Крок 1

У разі обрання «реєстрація або вхід з ідентифікацією електронним цифровим підписом» та «реєстрація або вхід з ідентифікацією BankID», подання та підписання документів відбувається виключно в електронному вигляді без необхідності особистого відвідування управління соціального захисту.

У разі обрання «реєстрація або вхід за адресою електронної пошти» зазначено, що необхідно подати документи у паперовій формі (після заповнення форми на сайті вам прийде ПДФ-версія документу, яку потрібно буде роздрукувати, підписати і занести у орган соціального захисту).

Крок 2

Після успішного входу в систему буде здійснено перехід  до заповнення електронних форм:

  • Заяви про призначення та надання у грошовій формі через (зазначається відділення банку),
  • Декларації про доходи і витрати осіб, які звернулись за призначенням житлової субсидії.

Крок 3

Після заповнення всіх необхідних реквізитів необхідно перевірити  та підтвердити правильність внесених даних, та подати документ.

В результаті на електронну адресу надійде повідомлення:

«Вашу електронну заяву на призначення житлової субсидії було успішно зареєстровано і її номер, який про всяк випадок потрібно зберегти.»

Далі заяву розглядатиме саме той орган соціального захисту населення, який користувач зазначив при заповненні електронної форми.

У разі, якщо не використовували електронного цифрового підпису, доведеться особисто звернутися до органу соціального захисту населення, аби власноруч підписати документи.

Потім  найближчим часом співробітники зв’яжуться з користувачем, аби узгодити дату і час вашого візиту.

До цього листа також додаються копії поданих користувачем документів.

Призначення житлової субсидії та інформування заявника про результати розгляду документів відбувається у термін до 10 днів або до 30 днів у виключних випадках -  якщо це потребує складання акту обстеження матеріально-побутових умов проживання сім’ї та прийняття відповідного рішення комісією при місцевих органах влади.

Відгуки


recaptcha

Інформаційний портал "МОЄ МІСТО", м. Глобине © 2020-2024 р. Всі права захищені.

Поширення, копіювання, тиражування інформації з порталу дозволені лише за згодою адміністрації, за наявності активного посилання на портал "МОЄ МІСТО"

Сайт на 100% зверстано з повторно перероблених пікселів.

 

16+